Skip to main content

Één voor alles, alles voor één

Mensa Horeca vindt haar wortels in de bedrijfscatering. Steeds vaker kregen we vragen om ook andere diensten voor onze opdrachtgevers in te vullen. Daaruit is ons nieuwe dienstverleningsconcept ontstaan.

Mensa Horeca detacheert ook bedrijfsondersteunend personeel, zoals een frontdesk-medewerker of een gebouwenbeheerder. En ook diensten als een vergaderservice, eventmanagement of de technische faciliteiten voor een online vergadering of presentatie zijn onderdeel van ons pakket.

Wij denken met je mee, nemen zorgen uit handen en regelen alle bedrijfsondersteunende activiteiten. En dat alles doen we vanuit onze kernwaarden: duurzaam, betrokken en betrouwbaar. Wij zijn er voor alles, en dat doen we voor één duidelijke prijs. Daarom is ons motto: Één voor alles, alles voor één!

Waar wij voor staan!

Groene dienstverlening

Wij staan voor een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving. Een gezonde lifestyle draagt bij aan een gezondere wereld, en gezonde mensen zijn gelukkiger en productiever. Mensa Horeca werkt vanuit de kernwaardes (duurzaam, betrokken en betrouwbaar) en draagt bij aan een goede sfeer op de werkvloer. Wij kiezen voor lokale partners voor al onze dienstverlening. Of het nu gaat om de levering van verse ingrediënten, of om bedrijfsondersteunende diensten. Zo houden we de lijnen kort en zijn we flexibel en transparant. Dat is waar we voor staan: een groene dienstverlening!

Ambachtelijke innovatie

We leven in een tijd waarin de wereld snel verandert, waarin niet alleen technische innovaties een rol spelen, maar ook de prioriteiten van de mens verlegd worden. De balans tussen werk en privé is steeds meer een punt van aandacht. De 36-urige werkweek maakt plaats voor flexwerken, duo-banen en uiteraard het thuiswerken. Dat vraagt ook een nieuwe kijk op dienstverlening. Voor Mensa Horeca staat kwaliteit bovenaan. Door gebruik te maken van alle technische mogelijkheden die ons ter beschikking staan, speelt Mensa Horeca in op de wensen van nu! Dat noemen wij Ambachtelijke Innovatie! En daar staan wij voor!

Grab 'n Go

Een minishop voor kleinere locaties, volledig digitaal, bemand of onbemand.

Food on Wheels

De aantrekkingskracht van onze foodtrucks is ongekend, zeer flexibel inzetbaar en met een constante kwaliteit en service!

Lunchcafe

Bestellingen via telefoon of app worden klaargezet voor afhalen. Snel & simpel

Events & Traiterie

Of het nu gaat om een food festival, een season event of een 3-gangen diner met businesspartners. Wij zorgen ervoor! Tot in de puntjes.

Back 2 Business

De kantine zoals we die kennen

Facility Services

Wij leveren getraind bedrijfsondersteunend personeel zoals een front desk medewerker, huismeester of gastheer/vrouw. Alles voor een warm welkom!

Onze aanpak


Kennismaking

Wij willen u en uw bedrijf leren kennen

Ons voorstel

We maken een uitgebalanceerd
voorstel voor uw situatie

Implementatie

We implementeren het
gekozen concept op uw locatie

Betrouwbaar, betrokken & duurzaam